Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την 01 SOLUTIONS HELLAS ως μία εταιρεία στην οποία θα θέλατε να εργαστείτε.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ένα Software House που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2011, με συνεχή ανοδική πορεία και διεύρυνση της πελατειακής του βάσης. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες, έχουμε καλοσχεδιασμένα προϊόντα και η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με σημαντική επαγγελματική εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στο αντικείμενό τους. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την κατασκευή λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς (του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα), με έτοιμες αλλά και εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών μας. Αναπτύσσουμε τις εφαρμογές μας σε .NET βασισμένοι σε ένα συνδυασμό καταξιωμένων αλλά και δικών μας βιβλιοθηκών, καθώς και σε Java με ένα εξ’ ολοκλήρου open source stack. Το εύρος των αντικειμένων με τα οποία ασχολούμαστε είναι μεγάλο και ενδεικτικά αναφέρουμε: Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS), Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM), E-commerce & Marketing Automation, E-government Portals & Applications. Σε επίπεδο εξειδικευμένου (custom) λογισμικού, από τα πιο σημαντικά έργα μας είναι τα Πληροφοριακά Συστήματα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και «Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων» του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με κρίσιμες λειτουργίες και χιλιάδες χρήστες σε καθημερινή βάση. Θέλεις να έρθεις στην ομάδα μας;

Την περίοδο αυτή αναζητάμε τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση Software Engineer. Για εμάς o Software Engineer δεν προσδιορίζεται από τη «γλώσσα» που μιλάει, αλλά από την ικανότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί αποτελεσματικά εφαρμογές που δίνουν λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

Αν έχεις το μικρόβιο του προγραμματιστή και τη διάθεση να μαθαίνεις νέες γλώσσες και βιβλιοθήκες και να πειραματίζεσαι με τεχνολογίες αιχμής, θέλεις να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και ευθύνες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς, θέλεις να παρακολουθείς και να συμμετέχεις σε όλες τις φάσεις ενός έργου, από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μέχρι την εγκατάσταση και την υποστήριξή του, σου αρέσει να συνεργάζεσαι, να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να μαθαίνεις από τους συνεργάτες σου και αν έχεις:

- Δύο χρόνια εμπειρία σε σχεδίαση και υλοποίηση εφαρμογών, κατά προτίμηση σε Java ή Microsoft.NET

- Εμπειρία σε σχεδίαση και υλοποίηση εφαρμογών με χρήση βάσεων δεδομένων

- Ικανότητα και διάθεση να μαθαίνεις νέες γλώσσες προγραμματισμού και βιβλιοθήκες

- Πανεπιστημιακό πτυχίο ή μεταπτυχιακό στην Πληροφορική, και προαιρετικά εμπειρία σε κάποια από τα παρακάτω:

a. Apache Wicket ή ASP.NET ή ASP.NET MVC

b. ORM (π.χ. Hibernate)

c. χρήση εργαλείων Source Control (π.χ. git)

d. τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού όπως object oriented programming, inversion of control και unit testing

Τότε σίγουρα έχεις τα προσόντα να γίνεις μέλος της ομάδας μας.

Στείλε μας το βιογραφικό σου εδώ